dinsdag 25 september 2012

Culinair genieten in een rustige & groene omgeving


Brasserie De Elze is gelegen midden tussen velden en weiden. Op het terras (50 pl.) zit je werkelijk middenin het groen. Maar ook binnen (35 pl.) is het supergezellig zitten. Foto's van het oude Lommel sieren er de muren.




Voor wandelaars en fietsers zijn wij langzaam maar zeker "the place to be" geworden.

U kan bij ons terecht voor een koffie, frisdrank of een lekker glas bier. Wij hebben de gebruikelijke keuze in huis, en als uitschieters kan je bij ons een fles van 75cl La Chouffe of La Trappe bestellen.

Maar vergeet niet dat Rebecca een regelrechte keukenprinses is en dat ze zoveel mogelijk kakelverse produkten gebruikt.
Haar verse dagsoep bijvoorbeeld, is om van te smullen en van de croques en pasta's (lasagna, spagetti bolognaise, vegetarische pasta) zal je je vingers aflikken! Probeer de croque met champignons en spek maar eens uit, en je zal zien...

Onder de rubriek "op de boerenbuiten" staan enkele speciallekes op het menu : boerenomelet,  boterham met kipkap en mosterd, boterham met plattekaas en radijsjes.

Hou je het liever wat eenvoudiger, dan kan je kiezen tussen een reeks broodjes en er is ook een kinderkaart.

Ook aan de zoetekauwen is gedacht. Pannenkoeken, ijsjes, milkshakes, koffie met taart, verwenkoffie, alles vers en met liefde voor jullie klaargemaakt !




Niet alleen de versheid van onze gebruikte produkten is onze troef. Ook de betaalbaarheid van hetgeen wij jullie voorschotelen, schrijven wij hoog in het vaandel. De meeste van onze schotels kosten nog geen 10 Euro...

Je kan bij ons zowel voor een romantisch etentje met zijn twee, bij kaarslicht, terecht als voor groepsfeesten gaande tot pakweg 20 genodigden.

Belangrijk vinden wij ook onze gezinsvriendelijke aanpak. Er is een kinderhoek en langsheen onze parking lopen twee schattige mini-shetlandpaardjes. Jonge moeders hoeven zich geen zorgen te maken want wij hebben enkele babystoelen ter beschikking en er is een luierverversingsplek.



Het oude gemeentehuis van Lommel werd in 1845 in classicistische stijl opgetrokken. Rechts vooraan staat de oude kiosk die in 1905 werd opgericht naar aanleiding van 75 jaar onafhankelijk België. In 1942 werd deze kiosk afgebroken en 7 jaar later vervangen door de huidige, maar wel aan de andere zijde van het plein.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten